Mnogi bi mu najradije šamar opalili: Carragher neumjesnim komentarom prema kolegici izazvao revolt
Nevjerovatna scena tokom odjave utakmice (Foto: Screenshot)

Pokušao je sve izvući kroz smijeh, ali...

Mnogi bi mu najradije šamar opalili: Carragher neumjesnim komentarom prema kolegici izazvao revolt

M. Šljivak

Poprilično nevjerovatna scena dešavala se protekle noći na Emiratesu gdje su u glavnim ulogama bili legenda Liverpoola Jamie Carragher i njegova kolegica novinarka Kate Abdo.

Za mnoge ljude legendarni Jamie Carragher je protekle noći prešao sve granice. Nakon utakmice Arsenal - Porto desila se zaista bizarna situacija između njega i novinarke Kate Abdo zbog koje je nekadašnji fudbaler dobio brojne kritike.

Carragher je tokom analize utakmice nosio dres Arsenala, a zatim je Thierryju Henryju i Kate Abdo rekao: "Vi ćete ga nositi u završnici Lige prvaka".

Abdo je odlučila reagovati na njegove riječi: "Ja neću, ja sam vjerna", nakon čega je Carragher upitao: "Kome?"

"Manchester Unitedu, hvala lijepo"...

Oglasi

Zatim je Carragher otišao predaleko i spomenuo je dečka atraktivne novinarke - boksera Malika Scotta: "Nisi vjerna Maliku", ispalio je Carragher ostavivši u nevjerici Henryja, Abdo i Micaha Richardsa.

Vidljivo uznemirena novinarka samo je rekla: "Zašto bi uopšte rekao nešto takvo?"

Carragher je sve pokušao okrenuti na šalu. Međutim, nije mu uspjelo i legenda Liverpoola je dobila ozbiljne kritike na društvenim mrežama.

Neće se ove riječi dopasti ni Maliku Scottu. Jamie mu je od protekle noći sigurno 'zapao za oko' i možda je bolje da ga ne sretne u narednom periodu.

Oglasi

Malik Scott je nekadašnji bokser. Amerikanac je profesionalac bio od 2000. do 2016. godine i karijeru je okončao s omjerom od 38 pobjeda, tri poraza i jednog neriješenog meča.

Gubio je borbe od Dereka Chisore, Deontaya Wildera i Luisa Ortiza, a kao trener je radio upravo s Wilderom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Vezu s Kate Abdo započeo je nedavno. Par je tek 1. marta izašao u javnost da su skupa, ali romansa navodno traje već nekoliko mjeseci.

Kate je poznata po šaljivim komentarima tokom emisija koje vodi na CBS-u. Najčešće su na račun Micaha Richarda i šale su postale viralne širom svijeta. Carragher je očigledno pokušao biti smiješan, a ispao je pravi luzer.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi