Januzaj žrtva nekontrolisanog De Bruynea, Martinez smirivao strasti

Sijevalo na treningu Belgije

Januzaj žrtva nekontrolisanog De Bruynea, Martinez smirivao strasti

Edmir Škorić

Belgijska reprezentacija odradila je danas prvi trening na ruskom tlu, a po lošem će ga pamtiti Adnan Januzaj.

Pred oko 300 navijača održan je otvoreni trening Belgijanaca, a na treningu je Roberto Martinez dao momcima da igraju jedni protiv drugih, no sve je zasjenio prekršaj De Bruynea.

U jednom trenutku je zvijezda Manchester Cityja, pa čini se i namjerno, krvnički startala nad Januzajem, pa je ovaj odšepao s terena. "Nije to u redu Kevine", dobacivali su prisutni navijači i novinari, a ovaj je otišao bez da je i pogledao prema svom saigraču.

Navodno se kasnije De Bruyne izvinio Januzaju, ovaj je prihvatio izvinjenje, no nije mu bilo pravo zbog takvog ponašanja jednog od najboljih igrača generacije.

"Ma dobro, mi uvijek radimo s većim intenzitetom i momci na treninge gledaju kao da su u pitanju bitne utakmice", kazao je selektor Martinez, koji je pokušavao malo da smiri strasti.

Belgija na Mundijalu u Rusiji igra u grupi s Engleskom, Tunisom i Panamom.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Top Komentari

stopkrkanima
Snimak je presmijesan nema sta sve smo vidjeli...
7 0
muha
Malo jaci start, obadvojica ustala, niko nije odsepao, jedan se izvinuo drugom i to su ti te velike strasti.
1 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi