Gol u najgorem trenutku: Naši susjedi su u velikom šoku

Japan poveo

Gol u najgorem trenutku: Naši susjedi su u velikom šoku

Edmir Škorić

Japan je poveo protiv Hrvatske s 1:0 u finišu prvog dijela utakmice osmine finala Svjetskog prvenstva u Kataru.

Hrvati su slovili za favorita u duelu s Japanom i naravno još ništa nije izgubljeno, no na pauzu odlaze sa golom zaostatka (0:1) i sada su Samuraji bliže potencijalnom duelu s Brazilom u četvrtfinalu.

Japan je odigrao dobro u prvom poluvremenu i mora se priznati da zasluženo vodi, a gol je došao u najgorem momentu po naše susjede, pred sami kraj prvog poluvremena.

Daizen Maeda je bio strijelac, pošto mu se odbila lopta poslije ubačaja iz kornera. Sa samo par metara uspio je da zatrese mrežu Hrvatske.

VAR je pregledavao situaciju, ali je sudija na kraju pokazao na centar i Japan u drugih 45 minuta ulazi sa 1:0.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

[twitter]https://twitter.com/aboutceltic/status/1599792545151610880[/twitter]

Top Komentari

DOKTOR_GAZ_
Nema veze. Sretno SUSJEDI U 2 POLUVREMENU, do preokreta..DVOZUBI NACIONALISTICKI KOMENTARI ME NE DOTICU..
6 8
VELEZ
ja sam vam govorio da su ovi japanci dobri i nisu slucajno pobijedili spaniju i njemacku a vi ko fol samo mislite da su evropljani i juzno amerikanci dobri u fudbal
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi