14

Komentari (14)

user1675926959
Ojadismo Švetsku,Austriju,Njemačku....svu im talentovanu djecu pokupismo.hahaha
Arnel925
Svaka čast momcino
kenny
Prvo bravo tvojim roditeljima pa onda i tebi majstore
nakopitam
Bice dobra rezerva mešanovicu
BiHPatriota
Bravo momcino.
Moze Dedic igrati i u ofanzivi, sto znaci Dedica na desno krilo a Jasica na poziciji desnog beka u BH reprezentaciji.
vedin
Jasic je ove sezone dosta utakmica odigrao u veznoj liniji.
Mowzilla
Drago mi je za Jasica, on je bar odlucio srcem naspram Huseinbasica...
Naci ce se mjesto za Jasica pored Gazibegovica i Dedica, sto vise kvalitetnih igraca to ce biti i bolja i jaca reprezentacija BH>
Treba svakog zvati od ove dijece koja igraju u inostranstvu jer nasa BH liga je tanka i tu je tesko naci nekog igraca da je vrijedan BH reprezentacije.
UTD
U našoj ligi sve staje sa juniorima, ne radi se na prelazu djece iz juniora u seniore. Rijetki su oni koji daju šansu ili ponude ugovor. Plus ima faktora o kojima niko neće javno da priča. Sjetim se željinih juniora koji su igrali protiv Atletico Madrida, nigdje nijednog.
Salt_boy075
Bravo,bravo,treba imari m..a i odbiti Austriju iz 1000 razloga i igrati za nas,nadam se da ces imati srece sa nasom repkom i da jos koji put zaigramo na nekom vdlikom takmicenju.!
damir83
Dali će ga naši tupani pozvati, da vidimo !?
Gr0hot
Bravo djecace. Bravo tvojim roditeljima takodjer!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.