Jasmin Fejzić ne razmišlja o penziji: Bivši bh. reprezentativac potpisao novi ugovor

Ostaje u Braunschweigu

Jasmin Fejzić ne razmišlja o penziji: Bivši bh. reprezentativac potpisao novi ugovor

E. Čaušević

Iskusni bh. golman Jasmin Fejzić još uvijek nema namjeru da završava karijeru.

Nekadašnji bh. reprezentativac početkom 2019. godine odlučio se vratiti u Braunschweig s kojim je potpisao ugovor do kraja ove godine.

Fejzić je u prethodnoj sezoni bio standardan u svojoj ekipi i upisao je 29 nastupa u svim takmičenjima.

Iako je bilo špekulacija da bi se Fejzić mogao penzionisati na kraju ove sezone sada je jasno da od toga neće biti ništa.

Naime, Braunschweig je potvrdio danas da će ovaj 35-godišnji golman i u narednom periodu braniti boje ovog kluba.

Fejzić je nakon dobrih partija u ovoj sezoni nagrađen s novim ugovorom i produžio je saradnju s Braunschweigom na još dvije godine.

Bh. golman je prvi put u Braunschweig stigao još 2007. godine na posudbu iz Greuther Furtha. Tu je proveo dvije godine, a onda je na ljeto 2012. godine iz Greuther Furtha prešao u Aalen.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Međutim, Fejzić se na ljeto 2015. godine ponovo vratio u Braunschweig u kojem je branio tri godine. Nakon toga još je branio za Magdeburg, a početkom 2019. godine ponovo je stigao u Braunschweig.

Fejzić je bio dio reprezentacije BiH dok je selektor bio Safet Sušić, a na golu naše reprezentacije upisao je samo jedan meč.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi