Jasmin Mešanović potpisao za Kisvardu

Otišao u Mađarsku

Jasmin Mešanović potpisao za Kisvardu · Zvanično

E. Škorić

Bh. napadač Jasmin Mešanović karijeru nastavlja u Mađarskoj.

Kako je SportSport.ba i ranije najavljivao, postao je član tamošnjeg prvoligaša Kisvarde. Potpisao je danas ugovor na dvije godine uz opciju produženja na dodatnu godinu.

Prije nekoliko dana Mešanović je sporazumno raskinuo ugovor s FK Sarajevo, nakon što je dobio ponudu iz Mađarske. U bordo dresu je upisao 16 nastupa i dao je tri gola.

Karijeru je počeo u Slobodi, a igrao je u BiH još za Čelik i Zrinjski. Prije Sarajeva je nastupao za Maribor, a bio je i član hrvatskog Osijeka.

Do sada je upisao i jedan nastup za A reprezentaciju BiH, a bio je i član U21 reprezentacije naše zemlje.

Top Komentari

GuiliDamou
Sretno dalje, momak je dao sve od sebe u ovom trenutku, pogresna procjena struke koja ga je dovela u Sarajevo i mislila da je on novi Ahmetovic ili Benko, a on realno nije to, i nikada nece biti, svjedok je na zalost statistika koju je ostavio iza sebe u FKS.
5 0
Ajax11
Da je Sarajevo opšte pustilo ovog Husarica ili kako se vec zove u klub ,svasta! Sta je ovaj fol agent pljuvao po Kovacevicu i drugim igracima Sarajevo na svom FB profilu-boze dragi! A gdje mu onaj novi Dzeku što je je imao nekog visokog momka u Sloveniji??? Hvalio ga do neba da ce biti novi Dzeko cak i bolji…
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi