Koljić: Sigurno je da smo trebali dati više

Poraz Zmajeva u Zenici

Koljić: Sigurno je da smo trebali dati više

S. Mlaćo

Reprezentacija naše zemlje poražena je sinoć od Poljske u okviru Lige nacija u Zenici.

Poveli smo pogotkom Hajradinovića, no Poljaci su zatim zaigrali mnogo bolje i zasluženo slavili.

Selektor naše selekcije Dušan Bajević mnogo je ekspermentisao u ovom meču i to se osjetilo u igri. U vrhu napada zaigrao je Elvir Koljić koji je uspio izboriti jedanaesterac za našu reprezentaciju.

"Očekivano teška utakmica u kojoj možda i nismo zaslužili da izgubimo. Sigurno je da smo trebali dati više, kako ja tako i čitava ekipa. Imali smo neke šanse koje nismo iskoristili. Oni svoje jesu. Idemo dalje da pokušamo popraviti sve ono u čemu smo griješili večeras", kazao je nakon meča Koljić.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Selektor Bajević je čestitao Poljskoj, te naveo da je pobjeda te selekcija potpuno zaslužena.

Top Komentari

struja
Ipak je kolje gore od kloca
1 5
Mele
Trudio se, trcao, ali onu sansu za 2 - 2 je trebao, slabo zakacio i ode preko gola.. da je 1 1 , bilo bi mnogo bolje, svaki poraz je gorak.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi