Jasna poruka iz Rima: Roma postavila ultimatum Interu za Edina Džeku

Imaju 48 sati za odluku

Jasna poruka iz Rima: Roma postavila ultimatum Interu za Edina Džeku

E. Čaušević

Bh. napadač Edin Džeko sinoć je postigao sjajan gol u remiju Rome protiv Real Madrida (2:2) i prilikom izlaska s terena dobio je ogromne ovacije.

Džeko se od samog početka prelaznog roka povezuje s odlaskom u Inter, a navijači Rome jasno su sinoć pokazali da žele da bh. napadač ostane u rimskom klubu.

Inter i Roma pregovaraju već sedmicama oko Džeke, ali bez velikog napretka. I dalje je sporna cijena jer Roma traži 20 miliona eura, dok Inter ne želi za Džeku izdvojiti više od 15 miliona eura.

Jasno je da u Romi više ne žele čekati jer imaju sve manje vremena do početka nove sezone i pronalaska novog napadača u slučaju Džekinog odlaska. Zbog toga su iz Rome poslali jasnu poruku čelnicima Intera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naime, italijanski mediji prenose da su iz Rome jasno poručili da čelnici Intera imaju još 48 sati da donesu konačnu odluku oko Džeke. Ukoliko ga ne kupe do 15. avgusta onda je sigurno da će bh. napadač ostati i dalje član Rome.

To je konačan rok za Inter jer u Romi ne žele da dovode novog napadača tik pred početak nove sezone. Također, cijena za Džeku je i dalje 20 miliona eura i Roma je sigurno neće spustiti. Sada je Inter na potezu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

eye of the tiger
Hajde dobro je znati da je jos 48 sati ostalo do 15 augusta. Imate li vi kalendar?
5 0
Taceoni
Ha ha ha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi