Ovo je majka veznjaka (35) koji je osvojio sve: "Nikad mi nije oproštila što nisam potpisao za Real"

Ostat će vječita žal

Ovo je majka veznjaka (35) koji je osvojio sve: "Nikad mi nije oproštila što nisam potpisao za Real"

Admin Čaušević

Roditelji su vrlo često ti koji se pitaju za karijere svojih sinova, posebno se to odnosi na očeve, dok su sve učestalije pojave i da su majke te koje vode ključnu riječ kao što je to slučaj sa Adrienom Rabiotom i Kylianom Mbappeom.

Svaki roditelj svom djetetu želi najbolje, ali ima i određene želje, pogotovo kada kćerka ili sin postanu uspješni sportisti. To je slučaj i sa Javiem Martinezom, poznatim španskim veznjakom.

Martinez danas ima 35 godina, nastupa u Kataru, a sa reprezentacijom Španije te Bayernom je osvojio sve što vrijedi u fudbalu. Svjetsko prvenstvo, Evropsko prvenstvo i dvije Lige prvaka.

Govoreći za španski AS Martinez je ispričao da mu majka i dan danas nije oprostila što je otišao u Bayern te da nije potpisao za Real Madrid što je bio njen veliki san.

"Dosta moje porodice je iz Madrida. Osim moje majke, stric i tetka su također navijači Real Madrida. Majka mi govori ona više navija za Real nego sam Florentino Perez i da mi nikad nije oprostila što nisam otišao u Real kad sam imao priliku."

"Uvijek mi govori da bi me voljela vidjeti obučenog u bijelo, ali to se nije desilo. Mnogo puta mi je znala reći da bi voljela da igram za Real ili da studiram u Madridu."

Oglasi

"Za sada nisam uradio ni jedno ni drugo, ali još imam vremena za studiranje jer sumnjam da će me Real više željeti potpisati", dodao je Martinez kroz smijeh.

"Kad sam otišao u Bayern, bilo je nekog kontakta i godinu ranije također, ali stav u Njemačkoj je bio kategoričan i čvrsto su vjerovali u mene. Poslije toga Real nije poslao zvaničnu ponudu."

Athletic Bilbao je Martineza još kao 17-godišnjaka platio šest miliona eura, a veznjak na ljeto 2012. odlazi u Bayern za 40 miliona eura i to u samom finišu prijelaznog roka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dres Bavaraca je nosio devet godina. Njegov boravak u Minhenu su obilježile i brojne povrede i realnost je da je rijetko kada bio na vrhuncu svojih mogućnosti.

Prije tri godine je odlučio da iznenadi sve. Napustio je Bayern i otišao u katarski Qatar SC čiji je i danas član.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

linnamaync
Ludi seks satima zaredom, jake erekcije, živopisni orgazmi, puno sperme i povećani testosteron i siguran u bilo kojoj dobi! Ne propustite priliku da svoj seks učinite nezaboravnim------> use.my/hralfa
0 0
Baron22
Materi krivo hehehe jedan je Real Madrid
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi