Javnost u nevjerici: Hrvat na internetu prodaje medalju sa Svjetskog prvenstva!

Osvanuo nevjerovatan oglas

Javnost u nevjerici: Hrvat na internetu prodaje medalju sa Svjetskog prvenstva!

Aukcijska kuća koja prodaje na stranici The Saleroom u svojoj ponudi ima jedan vrlo zanimljiv artikal.

Naime, na pomenutoj stranici osvanula je bronzana medalja koju je reprezentacija Hrvatske osvojila na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine, a nije poznato ko je tačno prodaje.

U opisu piše sljedeće: "Svjetsko prvenstvo u Francuskoj. Službena medalja za treće mjesto koje je osvojila Hrvatska. Bronzana medalja visi o originalnoj vrpci. Proizvođač - Bertoni. Samo je trideset kopija ovakve medalje. U pitanju je apsolutna rijetkost u aukcijskoj prodaji".

Autentičnost ponuđene medalje garantuje aukcijska kuća, a njena početna cijena je 7,5 hiljada eura. Aukcija će se održati 7. i 8. decembra, a pripast će onome koji ponudi najviše novca.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Hrvatska javnost ostala je u nevjerici kada je ugledala ovaj oglas, a svi se pitaju koji je član famozne Ćirine generacije iz 1998. godine odlučio da stavi tu nevjerovatnu životnu uspomenu na aukciju i da li se radi o nekom fudbaleru, ili možda članu stručnog štaba.

Top Komentari

IzgubljeniSlon
Od svih srba najgori su hrvati.
11 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi