Hrvati poludjeli nakon meča, a imaju i razlog: Obratite pažnju na ovaj aut

Sudac ovo nije smio dozvoliti

Hrvati poludjeli nakon meča, a imaju i razlog: Obratite pažnju na ovaj aut

Reprezentacija Hrvatske poražena je večeras na Wembleyju sa 2:1 od Engleske te je na taj način ispala u diviziju B Lige nacija.

Nakon meča naši susjedi su se bunili da su oštećeni u ovom susretu, a čini se kako imaju dobar razlog za to.

Naime, prvom golu Engleske, kojeg je postigao Jesse Lingard, prethodio je aut kojeg je izveo Joe Gomez i to na nepravilan način.

Iako se iz aviona vidjelo da je Gomez ušao jednom nogom u teren prilikom izvođenja auta, pomoćni sudac to nije primjetio, a Engleska je upravo nakon njegovog auta izjednačila rezultat.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Pogledajte i sami kako je to izgledalo:

Top Komentari

VELEZ
ahahahhaahah jeli ovo sta se hrvati bune? Pa ljudi moji niko nije imo vise srece nego hrvati na svijetskom, i da ne pocnem govorit kakve srece mi imamo sa sudjenjem....ovo nije nista hrvatska je zasluzeno izgubila.
27 10
Bare_boy
Hebo vam hrvati mater.
13 19

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi