Jazvin: Kući do kraja moramo pobjeđivati

Igrač Čapljine

Jazvin: Kući do kraja moramo pobjeđivati

M. Maksimović

Veliki derbi u Prvoj ligi Federacije BiH u narednom kolu odigrat će komšije Čapljina i GOŠK, a on bi značajno mogao odrediti sudbinu i jednog i drugog tima, Čapljine koja se grčevito bori za opstanak i GOŠK-a koji mašta o Premijer ligi. 

Napadač Čapljine Salko Jazvin priželjkuje dobru igru i na koncu pobjedu njegovog tima koji od nedavno ima i novog trenera.

“Gledajući na tabelu, GOŠK-u pripada uloga favorita, dok se mi nadamo pobjedi i važnim bodovima jer je ovo liga u kojoj svako svakoga možepobijediti. Mi do kraja na domaćem terenu jednostavno moramo pobijeđivati kako bismo opstali“, izjavio je Jazvin.

Kaže i da se tim već navikao na novog trenera Damira Beću.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

“Novi šef dobro poznaje ligu, ima veliko iskustvo i pravi je profesionalac. Zahtijeva kvalitetan rad i disciplinu i već nas polako psihički diže pred naredne mečeve. Nadamo se da ćemo pobijediti GOŠK i približiti se opstanku“, dodao je.

Čapljina derbi dočekuje kompletna, bez povrijeđenih i kartoniranih igrača.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi