20

Komentari (20)

pjanke.sa
Jao Muljalic Sarajlija, hebo majku tacno me stid sto sam se u Sarajevu rodio.
SEDYnn
A Ja naslova cuj poslat reklamu u svjet..
pjanke.sa
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo
lalinjo
Dajem prednost Želji u ovom derbiju zbog domaćeg terena,a Feđa mora dobiti ukoliko želi ostati na klupi bordo tima i ako mislim da mu treba dati vremena,bilo kako bilo ,trebala bi biti zanimljiva utakmica,sretno svima,neka navijači uživaju,sportski pozdrav.
adnanski
Kakav crni svijet!? Pa zar neko stvarno misli da se ovo gleda igdje u svijetu?
Amaw
Gleda drug gleda
Ljacmu1
Samo Zrinjski može svijetu poslati reklamu! Sinoć nije bilo sreće, ali je to bilo samo odgađanje. Mnogi menadžeri i poznavatelji svjetskog nogometa su u play-offu upoznali klub odličan za razvoj igrača i sa vizijom, kao i Mamića svojedobno.
DadoSa
Iz ove lige je par klubova već davno igralo utakmice nivoa sinoćne Zrinjskog, odnosno i većeg (pred ulazak u grupe LP i LE), tako da ne klepeći gluposti, već provjeri činjenice...
pjanke.sa
@DadoSa moj brate oni dosli do nekakve zamjenske lige skoro i jedva do grupne pa kontaju to najveci uspjeh koji je BiH fudbal ikada ostvario. Malo su se nafurali ali hajd. Nisu neki historicari pogotovo oni nacionalisti u njihovim redovima.
Hadzija123
A moj druze mi kada smo igrali pretkola lijge prvaka i play off vi ste tek tada nekad i nastali mislim da ste papirologiju oko kluba zavrsacali u to vrijeme i neka stw ispali i drgao mi i hvala Bogu samo sto ste one nacionaliste prave svi vam klubovi navijacke grupe salju poruke podrske vi pljujete po BiH cuj HSK,sahovnice e neka ste da Bog da nikad nigdje ne otisli vise a tek sada vam slijedi k.... u lizi tempo 3 utakmice svako 7 dana da vidimo dokle cete dogurati odgodila gospoda 5 utakmica kontali evo ga hahahahahha
King_Kenny
...imam neki osjecaj,0:1 za Sarajevo...
Ajax11
Jest vrijeme je, Mula najavio novi rat na terenu , što znaći 1000 faulova i sjeckanje igre, 19 zuti, 1-2 crvena i mozda se desi neko čudo i neka lopta zaluta u golu
denimen9
0 0 - svaki drugi rezultat je senzacija
zilan66
Bice dobro,bice gusto,bice X.
hzsg
MOSA RAJVOSA.....!!!!
Ecosport
Dobra slika se može poslat jedino dobrom igrom, a oba kluba trenutno ne mogu to pružiti. Jedino navijači mogu nešto uraditi, ali bez upadanja na teren.
Igraj Željooooooo
user1647010875
Glupog naslova, svaki zadnji derbi je odlican kako je uradjen teren
SaDrugeStrane
Iz dvice u keca standardno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti