Je li Paulo Dybala konačno odabrao?
(Foto: EPA)

Argentinac bira novi tim

Je li Paulo Dybala konačno odabrao?

M. Šljivak

Paulo Dybala vjerovatno napušta redove torinskog Juventusa u ljetnom prelaznom roku.

Argentinac je jedan od onih fudbalera koji su otpisani u redovima Stare dame i pokušat će ga prodati u narednim mjesecima.

Za Dybalu vlada veliki interes. Povezivao se Atletico Madridom kao zamjena za Antoinea Griezmanna, ali bi na kraju mogao završiti u Manchester Unitedu.

Tuttosport tvrdi kako je Paulov brat i agent Gustavo već odavno u kontaktu sa rukovodstvom Crvenih đavola i da bi na kraju Argentinac karijeru mogao nastaviti na Old Traffordu.

Također, isti list tvrdi da je čak moguća i zamjena u kojoj bi učestvovali Dybala sa jedne i Paul Pogba sa druge strane, što se odavno spominje kao moguća opcija.

Dybala može ići gdje hoće, ali jednom klubu je zauvijek zatvorio vrata

Uzimajući u obzir njegove kvalitete Dybala vjerovatno može birati gdje će igrati, međutim u jedan klub definitivno ne želi. Naime, izrazio je želju da ga Juventus ne proda u Inter.

Posljednjih sedmica se špekulisalo da bi moglo doći zamjene sa Maurom Icardijem, ali upravo zbog želje igrača Juventusa pregovori nisu ni počeli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Tokom fudbalske pijace se može desiti dosta toga, primjer je dolazak Cristiana Ronalda u Juventus, ali u ovom slučaju 99.9 % Dybala se neće vratiti nazad i promijeniti mišljenje.

Definitivno je odlučio da ne pređe u Inter te zauvijek zatvori vrata Nerazzurrima i njegova budućnost će vjerovatno biti van Italije pošto ga Juventus ne želi pustiti za manje od 100 miliona, cifru koju niko u Italiji ne može platiti.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi