Navijači Juventusa vjerovatno nikad nisu vidjeli dražu fotografiju

Stara dama traži trenera

Navijači Juventusa vjerovatno nikad nisu vidjeli dražu fotografiju

A. Čaušević

Juventus je u potrazi za nasljednikom Massimiliana Allegrija koji će nakon nedjeljnog susreta protiv Sampdorije nakon četiri godine napustiti Bianconere. 

Da naslijedi Allegrija u opticaju je nekoliko imena, najzvučnije je svakako ono Pepa Guardiole. Još su "u igri" Muarizio Sarri, Mauricio Pocchetino i Simone Inzaghi.

Pojedini mediji na Apeninima su sinoć objavili vijest kako je Stara dama postigla dogovor s Guardiolom te da će katalonski stručnjak potpisati četverogodišnji ugovor.

Nakon te informacije navijači Stare dame su pustili maštu na volju te su napravili zaista odličnu fotomantažu Guardiole u trenerskoj opremi Juventusa.

Dok se navijači Juventusa "igraju" Photoshopom realnost je sasvim drugačija te su iz torinskog kluba već demantovali vijest da je došlo do dogovora. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Istina je kako su se Fabio Paratici i Guardiola jučer sreći na jednoj humanitarnom događaju u Milanu, međutim o poslu nije bilo razgovora.

Kako sada stvari stoje najviše šansi da naslijedi Allegrija ima Sarri. Iskusni stručnjak je navodno na pragu odlaska iz Chelseaja.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Terminator
To bi bio pun pogodak.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije