Je li Solari novi Zidane? Bivši Realov as je izvukao najbolje iz Kraljeva

Statistika ne laže

Je li Solari novi Zidane? Bivši Realov as je izvukao najbolje iz Kraljeva

Nakon krize rezultata, Real Madrid je vezao četiri pobjede koje su ostvarene ubjedljivim rezultatima i sada se o lošoj formi može govoriti u pluskvamperfektu.

Real je proigrao otkako je sa klupe otišao Julen Lopetegui, odnosno otkako je za privremenog trenera imenovan Santiago Solari.

Bivši Realov as bilježi start kakav nije imao nijedan trener ovog kluba u dugoj historiji. Na četiri utakmice, Real je pod vodstvom Solarija ostvario sve pobjede uz gol razliku 15:2.

Sve je počelo 31. oktobra kada su Kraljevi u gostima savladali Melillu sa 4:0, a onda su 3. novembra na Bernabeu bili bolji od Valladolida sa 2:0. Potom je Real u Ligi prvaka u gostima demolirao Plzen rezultatom 5:0, da bi jučer također kao gost bio bolji od Celte Vigo sa 4:2.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Solari je u Realu predstavljen kao privremeno rješenje, ali to je nekada trebao biti i Zidane. Međutim, kako je Solari krenuo, sve je moguće...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi