Conte obio Real i obrazložio razloge svoje odluke
Bivši trener Chelseaja dobio je šansu da vodi Real Madrid, ali odlučio je da odbije poziv Kraljeva i da sačeka ljeto

Prilika koja se rijetkima ukaže

Conte obio Real i obrazložio razloge svoje odluke

Edmir Škorić

Donedavni trener Chelseaja Antonio Conte odbio je priliku da trenira Real Madrid.

Kada Real pozove, onda se to objeručke prihvati bez obzira o kakvim uslovima se radilo i koja pozicija vam se smiješila, no u slučaju italijanskog stručnjaka je drugačije.

Contea je Florentio Perez zvao da dođe raditi umjesto Julena Lopeteguija, odnosno kao rješenje za duže staze, ali bivši trener Juventusa i Chelseaja je odbio tu priliku.

"Ja sam tip trenera koji želi da sačeka jun i da onda odabere posao. Ali opet, možda se zaželim svega za nekoliko mjeseci i pogazim ono što sam rekao sada", kazao je Conte.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naglašava da bi mu najdraže bilo raditi kod kuće u Italiji, pa nije isključeno da možda preuzme Milan, koji ga je već ranije kontaktirao i kojem očajnički treba neko umjesto Gennara Gattusa.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi