Jedan klub definitivno ne želi Mandžukića: Nema ništa od toga, zaboravite na to
Mandžukić ima ugovor sa Juventusom do 2021. godine

Hrvatski napadač je i dalje igrač Juventusa

Jedan klub definitivno ne želi Mandžukića: Nema ništa od toga, zaboravite na to

S. Pašalić

Mario Mandžukić se tokom cijelog ljeta povezuje sa nekoliko klubova s obzirom da je njegov odlazak iz Juventusa veoma izgledan.

Hrvatski napadač nije u planovima Maurizija Sarrija pa je razumljivo zašto se toliko piše o njegovom odlasku, iako je zasada i dalje član tima iz Torina.

Na samom početku se Borussia Dortmund spominjala kao naredno odredište Mandžukića, a kasnije su 33-godišnjeg napadača povezivali i s Bayernom.

Prošle sedmice se činilo da će napokon napustiti Juventus i potpisati za Manchester United, ali prelazni rok u Engleskoj je završen, a Mandžukić je ostao u Torinu.

Pojedini hrvatski mediji su u ponedjeljak pisali kako je Seviila zainteresovana za napadača Juventusa, ali je ubrzo uslijedio demant te vijesti.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nema ništa od toga. Zaboravite na to. Doveli smo već dvojicu napadača, a trener (Julen Lopetegui) igra s jednim", rekao je službenik Seville u telefonskom razgovoru za Hinu.

"Možda još eventualno dovedemo jednog golmana i to je to", dodao je službenik.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi