Jedan pozitivan slučaj u Liverpoolu 11 dana pred okršaj protiv Arsenala

Svima prijeti izolacija

Jedan pozitivan slučaj u Liverpoolu 11 dana pred okršaj protiv Arsenala

Endin Čaušević

Fudbaleri Liverpoola trenutno se nalaze u Austriji gdje se pripremaju za novu sezonu.

Redsi će odraditi u Austriji prvi dio priprema, te ih očekuje i nekoliko prijateljskih utakmica. Prvak Engleske smješten je u Saaldeldenu kod Salzburga, te uživaju u miru i tišini.

Međutim, čini se da se u taboru Liverpoola danas upalio alarm i to 11 dana pred meč Community Shielda protiv Arsenala. Naime, Daily Mail prenosi da su se članovi prvog tima testirali jučer, te da imaju jedan pozitivan slučaj.

Još uvijek se ne zna o kome je riječ, te se očekuje uskoro da se oglasi i klub. Ekipa je nastavila normalno trenirati. Zbog toga mnogi vjeruju da nije u pitanju fudbaler Liverpoola već neko od članova prvog tima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Do meča protiv Arsenala ostalo je još 11 dana, a mnogi strahuju od toga da bi cijeli tim Redsa mogao u izolaciju što bi totalno sve poremetilo. No, više toga će biti poznato nakon što se oglase iz Liverpoola.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi