Žalost, tuga i jad bh. fudbala stiže iz Bihaća: Pogledajte cirkus sa utakmice Jedinstvo - Radnik

Skandalozne odluke

Žalost, tuga i jad bh. fudbala stiže iz Bihaća: Pogledajte cirkus sa utakmice Jedinstvo - Radnik

H. Zilić

Dobili smo pobjednika fudbalskog cirkusa u Bosni i Hercegovini u sezoni koja se bliži kraju.

Meč 28. kola Prve lige FBiH između Jedinstva iz Bihaća i Radnika iz Hadžića ponudio je skandalozne odluke glavnog sudije Harisa Poprženovića iz Travnika, a video koji je osvanuo na stranici kluba iz Hadžića probudio je ogromno razočarenje kod svih ljubitelja fudbala. Vidi se tačno sav cirkus iz Bihaća sažet u deset minuta videa.

Za ljubitelje m:tel Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine, fudbala i sporta. Video spornih momenata iz Bihaća, u...

Posted by FK Radnik Hadžići on Friday, May 27, 2022

Neki će reći da je pomalo i žalosno šta se sve dešavalo u Bihaću. Tuga, žalost, cirkus. Sudija Haris Poprženović je sa svojim pomoćnicima iz Zenice Sahibom Smrikom i Selminom Osmačevićem napravio totalni show koji će se dugo prepričavati.

Vodio je Radnik sa 1:3 u utakmici gdje je imao više od igre i bolje stajao na terenu, ali onda su stigla dva crvena kartona za goste, dva penala za domaćine, nekoliko užasnih odluka sudijske trojke, kartoni, sjeckanje igre i sve je na kraju rezultiralo trijumfom tima iz Bihaća rezultatom 5:3 koji bi u končanici mogao značiti i opstanak u Prvoj ligi FBiH.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nažalost, kraj sezone se bliži, ovi "sportski radnici" će vjerovatno biti suspendovani do kraja, odnosno dva kola, no već na početku naredne sezone, biće na listi i ponovo će na mig nalogadavaca masakrirati fudbal.

Tako je to u Prvoj ligi Federacije godinama i nikada se ništa neće promijeniti.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Catanzaro
Sram vas bilo. Pogotovo Jedinstvo koje je pristalo na ovakvo suđenje. Bolje je časno ispasti nego biti dio ovog. Dabogda se ugasili
18 3
SamoSiroki
Ovo što ih delegiraju njih treba kažnjavati zbog ovakvih sudaca..
13 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi