Jedinstvo dobilo novo pojačanje u odbrani

Stigao Koprivica

Jedinstvo dobilo novo pojačanje u odbrani

Čelnici Jedinstva u zadnje vrijeme pojačano rade na dovođenju novih fudbalera.

Svjesni su Bišćani da će na proljeće morati izgledati daleko bolje ukoliko žele ostati u 1. ligi FBiH, a u skladu s tim već je angažovano nekoliko novih, kvalitetnih, fudbalera koji bi u nastavku sezone trebali biti od velike koristi.

Nakon što se treninzima priključio Benjamin Dizdarić, danas je saradnja dogovorena i sa 25-godišnjim defanzivcem Vladom Koprivicom koji je posljednji angažman imao u TOŠK-u iz Tešnja.

Po završetku polusezone Koprivica je napustio TOŠK u nadi da će naći inostrani angažman. Sljedeća stanica je trebala biti Malezija, ali kako se iz Azije vratio neobavljenog posla, čelnici Jedinstva to su na koncu iskoristili i doveli ga u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ranije je Koprivica u našoj zemlji još igrao za Iskru, Orašje i Borac Šamac.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi