Jedinstvo nadigralo Slobodu iz Novog Grada

Prijateljski meč u Kulen Vakufu

Jedinstvo nadigralo Slobodu iz Novog Grada

U pripremnoj utakmici bihaćko Jedinstvo je slavilo protiv Slobode iz Novog Grada rezultatom 5:3. 

Izabranici trenera Benjamina Ključanina vrijedno se spremaju za proljetni dio sezone, a naredna provjera pred nadolazeće izazove je bila utakmica protiv Slobode Novi Grad koja u Prvoj ligi RS zauzima sedmu poziciju. 

Bihaćki prvoligaš je u dosta otvorenoj utakmici na kraju slavio rezultatom 5:3, a pogotke za Jedinstvo su postigli Delić (2x), Topić, Milenković i Marković, dok su za Slobodu pogađali Đogo, Ćulibrk i Miličević. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Na kraju podsjetimo da će Jedinstvo na startu drugog dijela sezone ugostiti Bratstvo, dok će Sloboda Novi Grad dočekati Krupu na svom stadionu. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti