Jedinstvo remiziralo sa drugim timom Hajduka

Prijateljska utakmica

Jedinstvo remiziralo sa drugim timom Hajduka

Fudbaleri Jedinstva jučer su na pomoćnom terenu stadiona Poljud odigrali svoju treću pripremnu utakmicu pred nastavak sezone u Prvoj ligi Federacije BiH.

Ovaj put izabranici Benjamina Ključanina za protivnika su imali drugi tim Hajduka, a konačan rezultat nakon 90 minuta igre glasio je 2:2. Dvostruki strijelac za Jedinstvo u ovom susretu bio je mladi Sinan Samardžić. 

Vrijedi podsjetiti da je Jedinstvo u prethodne dvije pripremne ostvarilo poraz od Slobode Novi Grad (2:1) i pobjedu protiv Rudara iz Kamengrada (4:0), a naredni test na rasporedu je već danas protiv Šibenika. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi