Radna akcija: Navijači čiste stadion Jedinstva

Za svaku pohvalu...

Radna akcija: Navijači čiste stadion Jedinstva

Pripadnici navijačke skupine "Sila nebeska" protekle sedmice iskoristili su lijepo vrijeme u Bihaću kako bi očistili stadion Nogometnog kluba Jedinstvo. 

Navijači Jedinstva veliki broj puta stali su uz klub, unatoč brojnim padovima koji su zabilježeni u posljednjih nekoliko sezona, a ovaj put svoju lojalnost odlučiti su iskazati tako što su organizirali akciju čišćenja tribine, terena i okolice stadiona Pod borićima. 

"Sa stadiona su uklonjeni svi nepotrebni predmeti, kako na terenu, tako i na tribinama. Ovo dovoljno pokazuje da se ljubav prema klubu može ispoljiti i kada nema utakmica", kazali su iz navijačke grupe "Sila nebeska". 

Navedeno je još da je ovo samo početak aktivnosti vezanih za uređivanje stadiona koji bi narednu polusezonu trebao dočekati u znatno ljepšem ruhu.  

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi