Održana prozivka u NK Jedinstvo, četiri nova imena

Čeka se i dolazak Kapića

Održana prozivka u NK Jedinstvo, četiri nova imena

Trener NK Jedinstvo Benjamin Ključanin danas je na stadionu Pod borićima obavio prozivku čime su i zvanično započele pripreme za proljetni dio sezone u Prvoj ligi FBiH.

Kao što se i očekivalo, na prozivci se nije pojavio golman Almin Abdihodžić koji će najvjerovatnije svoju karijeru nastaviti u hrvatskom Vinogradaru, a od novih imena bili su prisutni Anes Nuspahić (Velež), Mirza Burnić (Podgrmeč), Almir Sijamhodžić (Sloga, Bosanska Otoka) i Borislav Topić (Nõmme Kalju).

Pored navedenih fudbalera za Jedinstvo bi u drugom dijelu sezone mogao nastupati i mladi Rifat Kapić koji je prošao omladinsku školu FK Sarajevo, a on je čelnicima kluba "obećao" dolazak samo u slučaju ukoliko ne potpiše ugovor sa slovenačkom Goricom u kojoj se trenutno nalazi. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Fudbaleri Jedinstva će uvodni dio priprema odraditi u Bihaću, nakon čega je planirano treniranje u Kulen Vakufu, a završna faza će biti odrađena u mjestu Vodice kod Šibenika. Za taj period su već dogovorene prijateljske utakmice protiv Šibenika i Zadra.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi