Prekinuta utakmica federalnog i prvoligaša iz RS-a!
FOTO: USKsport

Susret nije završen

Prekinuta utakmica federalnog i prvoligaša iz RS-a!

A. Čaušević

Nova sezona u Prvoj ligi FBiH i Prvoj ligi RS počinje za dvije sedmice te klubovi ulaze u posljednju fazu priprema. 

Jedinstvo iz Bihaća je danas na stadionu Pod borićima bilo domaćin Slobodi iz Bosanskog Novog, a duel federalnog i prvoligaša iz RS-a nije završen.

Naime, utakmice je prekinuta desetak minuta prije kraja pri rezultatu 1:0 za domaće golom Nermina Hadžića.

Do prekida je došlo zbog koškanja igrača dva tima pa je odlučeno da je najbolje da se susret ne odigra do kraja kako bi se na vrijeme ohladile glave.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U prvom kolu nove sezone entitetskih takmičenja Jedinstvo će dočekati Mladost iz Doboja kod Kaknja, a Sloboda će gostovati Podrinju.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Uranija
Čauševiću hoćeš li nabiti nogom ovog @Maradona90 Predstavlja se lažno kao Bošnjak da bi blatio sa svojim zatucanim i bolesnim mozgom
3 1
karlhajncbrazzzo
Kad sam vidio uzvičnik na kraju rečenice pomislio sam da je rat počeo.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi