Da li je realno da Ćiro Blažević vodi klub u Prvoj ligi FBiH?

Navodno zainteresiran za povratak u BiH

Da li je realno da Ćiro Blažević vodi klub u Prvoj ligi FBiH?

S. Mlaćo

NK Jedinstvo je napravilo pravo čudo u drugom dijelu sezone i na kraju ostvarilo ostanak u Prvoj ligi FBiH. Iako od gotovo svih otpisani, Bišćani su u drugo dijelu sezone zaigrali sjajno i na kraju imali razloga za slavlje.

Ne žele da im se ponovo sezona koja je iza njih, pa u ovom klubu već prave planove za prozivku, a pojavila se informacija da bi na klupi Jedinstva naredne sezone mogao sjediti legendarni Miroslav Ćiro Blažević.

Blažević je odavno bez trenerskog angažmana, a navodno nije isključio mogućnost dolaska u Bihać ukoliko bi se stvorila ozbiljna priča. Pored nogometne reprezentacije BiH Ćiro je u našoj zemlji vodio i tuzlansku Slobodu.

Jedinstvo je do opstanka vodio nekadašnji bh. reprezentativac Safet Nadarević, ali nije poznato da li će on i ostati na klupi tima iz Bihaća.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sloboda72
Naravno da je realno.Ja sečudim da Ćiro tako dugo nema angažman.Njemu ne treba veliki napor za taj posao.Za njega je to kao ispijanje kafe.Sretno neka bude Jedinstvui nemojte se kolebati.Sa Miroslavom Blaževićem sigurno ulazite u P.L.BiH.Hercegovina na malom prostoru ima 3 kluba u P.L.BiH.
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi