Jedna djevojka je učinila sve da upozna Jamesa, a on je 'slučajno' bio nevaljao

Jamese, Jamese...

Jedna djevojka je učinila sve da upozna Jamesa, a on je 'slučajno' bio nevaljao

James Rodriguez je vjerovatno najpopularniji fudbaler reprezentacije Kolumbije, a tome svjedoči i jedan video koji je napravljen poslije prijateljskog susreta protiv Južne Koreje. 

Kolumbija je taj meč izgubila sa 2:1 pa James nije bio pretjerano raspoložen za upoznavanje fanova, ali to nije obeshrabrilo jednu djevojku.

Njoj je očito bila velika želja upoznati fudbalera Bayern Minhena, pa je poslije meča učinila sve kako bi se fotografisala s njim, ali u tome baš i nije uspjela. Iako je ostala bez kvalitetne slike sa zvijezdom Bayerna, ona je ipak sva sretna otišla s terena jer je uspjela da uhvati barem neki kadar sa omiljenim igračem.

Ipak, korisnicima društvenih je bio daleko bitniji jedan detalj u kojem je James 'slučajno' dodirnuo djevojku za grudi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi