"Jedva čekao" gradski derbi sa Zrinjskim, pa po ulasku u Premijer ligu napustio Velež

Mešanović raskinuo s Rođenima

"Jedva čekao" gradski derbi sa Zrinjskim, pa po ulasku u Premijer ligu napustio Velež

E. Škorić

Mladi i talentovani lijevi bek Veleža Hamza Mešanović napustio je klub.

Mešanović i Velež postigli su dogovor o raskidu saradnje i za sada nije poznato gdje će ovaj igrač nastaviti karijeru, nakon što je s Rođenima uspio da izbori plasman u Premijer ligu.

Zanimljivo da je prije nekoliko mjeseci Mešanović za SportSport.ba najavljivao gradske derbije i isticao da jedva čeka takve utakmice.

"Jedva čekam da uđemo u PL, pa da opet ukrstimo koplja sa gradskim rivalom, za te utakmice se živi", rekao nam je Mešanović krajem januara u jednom intervjuu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Ukoliko ne pređe u redove Zrinjskog, u šta čisto sumnjamo, njegove najave se neće obistiniti.

No, kako se radi o mladim i zaista kvalitetnom defanzivcu, nema sumnje da će vrlo brzo pronaći odgovarajući klub za sebe, a za Velež je odigrao 19 mečeva protekle sezone u Prvoj ligi FBiH.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

KRKAN
GDJE SU VELEŽU NAJAVLJENA VELIKA MILIONSKA SVJETSKA POJAČANJA ??? HAHAHAHAHAHAHAHA
2 7
chs1975mostar
sretno Mali!! tako je to u fudbalu!! tako je otisao prije nekoliko godina i Demir peco!! pa sad se hrle za njega!! talenat si ti naces ti sebi klub, LP ??
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi