Jelavić i društvo testiraju TOŠK
EPA

Federalni prvoligaš zakazao generalku

Jelavić i društvo testiraju TOŠK

Federalni prvoligaš TOŠK posljednju provjeru pred start drugog dijela sezone imat će 28. februara.

TOŠK iza sebe ima odličnu polusezonu u 1. ligi FBiH. Na pauzu su Tešanjci otišli s trećeg mjesta, a s dobrim igrama žele nastaviti i na proljeće i u skladu s tim prethodnih dana vrijedno treniraju pod budnim okom šefa stručnog štaba Igora Remetića.

Već su fudbaleri TOŠK-a odigrali nekoliko pripremnih utakmica, a onu posljednju, generalku, imat će 28. februara u Etno selu Stanišići protiv kineskog drugoligaša Guizhoua Hengfenga.

Nije poznato kako je ovaj tim uopšte završio u BiH, a duel će svakako biti interesantan i zbog toga što za Guizhou Hengfeng igraju i dvojica fudbalera koja su rođena u našoj zemlji. U pitanju su Nikica Jelavić i Anton Maglica.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Planirano je da utakmica bude odigrana u 14:00 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi