NK TOŠK dobio himnu - Na ramenima

Uz pomoć navijača

NK TOŠK dobio himnu - Na ramenima

S. Mlaćo

Da je ljubav građana Tešnja prema NK TOŠK nemjerljiva i nije tajna.

Već dugi niz godina navijači su glavna snaga kluba iz Tešnja, a ove polusezone u Prvoj ligi FBiH TOŠK je i najgledanija ekipa, što dovoljno govori o vjerosti.

Brojne navijačke pjesme svakog vikenda pjevaju se u Tešnju, ali i na gostujućim utakmicama TOŠK-a, a sada će ovaj klub dobiti i svoju pjesmu, svojevrsnu himnu koja će dodatno uljepšati dekor na popularnim Lukama.

Muzičar iz Tešnja, Anaid Vejzović Nace, snimio je kompoziciju “Na ramenima” koju je posvetio TOŠK-u. Spot i pjesma snimljeni su uz pomoć navijača, koji su opet dokazali ljubav prema svom klubu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pjesma je premijerno objavljena na zvaničnoj stranici NK TOŠK, a veliki broj pozitivnih komentar dokaz je da su navijači TOŠK-a u Tešnju, našoj zemlji, te dijaspori zaista prezadovoljni.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi