Fudbaler Bayerna i dalje u čudu: "Niko mi nije prišao, niko mi ništa nije rekao..."

Poprilično iznenađen

Fudbaler Bayerna i dalje u čudu: "Niko mi nije prišao, niko mi ništa nije rekao..."

A. Čaušević

David Alaba je proteklih mjeseci zadao dosta glavobolje čelnicima Bayerna, ali odlični Austrijanac nije jedini koji će otići kao slobodan igrač. 

Naime, na kraju sezone će nakon deset godina u klubu Allianz Arenu napustiti i Jerome Boateng, član dvije zlatne generacije Bayerna.

Boateng je za njemačke medije kazao da je ostao iznenađen što mu niko od čelnika Bayerna nije prišao i obavio eventualne pregovore.

"Niko mi nije prišao, niko sa mnom nije razgovarao, nisam znao ništa. Ostao sam iznenađen", rekao je Boateng za Suddeutsche Zeitung.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovaj 32-godišnjak je odigrao za Bayern preko 300 utakmica, Hansi Flick mu je oživio karijeru, ali čini se da mu to neće puno pomoći te već od januara može tražiti novi klub.

S Bayernom je osvojio pregršt trofeja, najviše se izdvajaju dvije Lige prvaka te osam Bundesliga.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi