Jerzy Brzeczek: BiH? Nekoliko sjajnih igrača, ali nije nivo Italije i Nizozemske!
Foto - EPA

Selektor Poljske sasvim iskren

Jerzy Brzeczek: BiH? Nekoliko sjajnih igrača, ali nije nivo Italije i Nizozemske!

M. Šljivak

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine dobila je jučer rivale u Ligi nacija.

Pored starih ponzanika Italijana u grupi su još Nizozemska i Poljska, selekcija s kojima će Zmajevi po prvi put igrati zvanične utakmice.

Poljski selektor Jerzy Brzeczek govorio je o žrijebu i istakao je kako BiH nije nivo Italije i Nizozemske, ali da ima kvalitetnih igrača.

"Bosna i Hercegovina nije na nivou Italije ili Nizozemske. Međutim, imaju nekoliko izvanrednih igrača", rekao je Brzeczek i kratko je rekao i o drugim selekcijama:

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

"Italijani imaju zadviljujući potencijal, dok Nizozemci imaju sjajnu generaciju igrača. Dugo nismo igrali s njima", dodao je.

Druga sezona Lige nacija počet će u septembru. BiH prvu utakmicu igra 4. septembra u Italiji, a zatim će tri dana kasnije dočekati Poljsku.

Top Komentari

Samo_Realan
Pa niste ni vi mamu vam ****m, u rangu ste nas ako me i ispod, imate Lewandowskom, Milika, Zielinskog i golmana dobeog i da hocete poceti srat po BiH da vas izlemamo
5 2
DanGraf
Isamarat ce nas ko djecurliju. Ovi nasi hadalji u zadnjoj liniji na Lewandoskog - pisi propalo.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi