Dvostrukog osvajača Lige prvaka žena odvela na dno: Zvuči nerealno na šta je potrošio 5.000 eura

Bio je veliki talenat

Dvostrukog osvajača Lige prvaka žena odvela na dno: Zvuči nerealno na šta je potrošio 5.000 eura

Admin Čaušević

Genijalnost i nepromišljenost. Karijeru i život dvostrukog osvajača Lige prvaka obilježile su tehničke kvalitete koje su ga dovele do dresa Real Madrida te potezi van terena koji su učinili da se o njemu mnogo priča.

Među najpoznatijim i najsenzacionalnijim potezima koje je napravio Jese Rodriguez je bio taj da je platio oko pet hiljada eura da se njegova partnerica Aurah izbaci iz španske verzije Velikog brata.

Sada kada ima 30 godina odlučio je karijeru nastaviti daleko od Evrope, tačnije u Brazilu gdje je potpisao za ekipu Coritibe.

Posljednje iskustvo španskog krila je bilo u Serie A, u Genovi, u vrlo teškoj i problematičnoj sezoni Sampdorije koja je okončana ispadanjem u Seriju B. Upisao je 11 nastupa uz 200 minuta na terenu.

Oglasi

Negativnim iskustvom Sampdorijom bilo je dno koje je dotakao svojevremeno najveći talenat španskog fudbala. Prošao je cijeli omladinski pogon Reala i imao san u svojim rukama. Sudbina je, međutim, namijenila nešto drugo, tačnije nekoliko teških povreda.

Teška povreda koljena na neki način je ugasila njegove snove. Las Palmas, Paris Saint-Germain, Real Betis, Sporting Lisabon, Ankaragcu i na kraju Sampadoria bile su etape karijere provedene na posudbama i uvijek spremnom koferu na krevetu.

Nekad nije bilo vremena ni da se raspakira, već je bio na putu u iščekivanju sljedeće destinacije.

Skandal do skandala

Rodriguez je vrlo često znao i okupirati naslovnice žute štampe zbog svoje turbulentne veze s Aurah Ruiz, španskom manekenkom i influencericom koju prati preko 600 hiljada pratitelja.

Imali su niz ljubavnih svađa, zajedničkih sudskih poziva i lažnih glasina o zajedničkom ulaganju u poslove.

Kad je njihova veza završila, odlučio je natjerati ženu da plati. U stvarnosti je on bio taj koji je platio, s obzirom na skovani plan da je eliminišu iz showa u kojem je učestvovala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Platio je popriličan novac kako bi ona prošla najgore prilikom telefonskog glasanja, radilo se pet hiljada eura. Došlo je do pomirenja, no 2020. seksualni skandal koji je izbio dok je Rodriguez bio u Parizu koštao ga je povjerenja kluba.

Tada je Rodriguez ulovljen kako vara Aurah s njenom prijateljicom. Ipak, na kraju su se pomirili te vjenčali. Do sada imaju jedno dijete.

Top Komentari

Pajkan
Jel to onaj sto mu je Sejo dohakao onomad?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi