Kolašinca proklinje jer mu je uništio karijeru: Više nikad nije bio isti i luta iz kluba u klub
Jese Rodriguez karijeru nastavlja u Italiji i nastavlja lutati od kluba do kluba (Foto: EPA)

Jese u Sampdoriji

Kolašinca proklinje jer mu je uništio karijeru: Više nikad nije bio isti i luta iz kluba u klub

M. Šljivak

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Sead Kolašinac (29) označen je kao krivac za krah karijere španskog fudbalera Jesea Rodrigueza kojeg je u martu 2014. godine poslao na dugu pauzu nakon duela između Schalkea i Real Madrida u Ligi prvaka. Jese nakon teške povrede koljena više nije bio isti. Luta od kluba do kluba, a danas je kao slobodan igrač potpisao za Sampdoriju.

Španski fudbaler Jese Rodriguez (29) novi je igrač Sampdorije. Ovaj 29-godišnji napadač pokušat će pomoći timu iz Genoe u ostatku sezone u kojoj im slijedi žestoka borba za opstanak.

Jeseu je Sampdoria osmi klub u karijeri. Ponikao je u Real Madridu, smatrali su ga velikom nadom, ali je 2014. godine stigla teška povreda u Ligi prvaka.

Start reprezentativca Bosne i Hercegovine Seada Kolašinca u duelu Schalkea i Real Madrida poslala ga je na višemjesečnu pauzu. Nakon povratka više nije bio isti.

"Dosta sam razmišljao o tom trenutku. Nikad se nisam želio porediti s bilo kim, ali uvjeren sam da bih postao nezamjenjiv član prvog tima Real Madrida. U to sam siguran. Smatram da je bilo namjere u tom startu.", rekao je prije nekoliko godina Jese za Marcu.

Oglasi

Ostao je Jese u Realu do 2016. godine. Dosta se mučio u kraljevskom klubu, a zatim je uslijedio transfer u PSG, gdje se međutim nije naigrao i išao je na brojne posudbe.

Iz godine u godinu je mijenjao ekipe. Igrao je za Las Palmas, Stoke City, Betis, Sporting iz Lisabon, a prošlog ljeta je stigao u redove turskog Ankaragučua.

Nije se u Turskoj zadržao dugo. Nije mogao da trpi trenersku nepravdu, smatrao je da treba mnogo više igrati, pa je odlučio raskinuti saradnju s ovim klubom.

Sada će imati šansu da zaigra u italijanskoj Seriji A. Sampdoria igra veoma slabo ove sezone i vidjet ćemo hoće li Jese uspjeti išta napraviti u ovom timu.

Ja zarađujem spavajući, a neke žene pokazivajući dupe

Španski fudbaler Jese Rodriguez je u proteklih nekoliko godina više poznat po skandalima van terena nego po onom što je pokazivao sa loptom.

Oglasi

ese koristi svaku šansu da zakuha sa bivšim djevojkama. Tako je sada došao u sukob sa Melody Santanom, majkom njegove djece.

Ona je imala određene komentare o Jeseu koji mu se nisu dopali, pa je odlučio sve da joj kaže u lice.

"Ja sa svojim novcem mogu da radim šta god hoću. Ja sam ga zaradio i niko mi ništa nije poklonio. Moja djeca žive dobro zbog mene, a ne zbog neke žene koja ne voli da radi već zarađuje za torbice i luksuz pokazivajući du*pe", napisao je Jese i nastavio je:

"To je sve jako tužno. Pričaj šta god hoćeš, ne plašim se. Sve ima svoje posljedice. Ostavi me na miru i živi svoj život. Sviđalo ti se ili ne, ja ću uvijek brinuti za svoju djecu. Mogao bih reći još hiljadu stvari, ali ostajem na ovom jer ne želim da živim na način koji ti to radiš", poručio je bivšoj.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Prozvao je i 'hejtere'.

"Hvala Bogu zarađujem novac spavajući. Nastavite pričati i pokušavajte zarađivati novac mojim blaćenjem. Sve je to sebično i prljavo. Moći ćete još nekoliko dana", rekao je Jese.

Top Komentari

Manager
A gdje je citat u kojem proklinje Kolaošinca?
3 0
user1666374721
Ne treba on kriviti nikog do sebe samoga, sa takvim pristupom nigdje nije prespio. Mnogi su se pobređivali i vraćali još jači, ali on traži alibi za neuspjeh. Šmrc.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije