Jeste li vidjeli kako izgledaju tribine tri sata prije početka utakmice Egipat - Južna Afrika?

Bit će prava ludnica

Jeste li vidjeli kako izgledaju tribine tri sata prije početka utakmice Egipat - Južna Afrika?

E. Škorić

Egipat na stadionu u Kairu igra meč osmine finala Afričkog kupa nacija protiv Južne Afrike.

Domaćin predvođen Mohamedom Salahom želi napraviti što bolji rezultat ove godine na AKN-u, a sada je prvi cilj nakon prođene grupne faze da se izbori četvrtfinala.

Južna Afrika nije nimalo naivna selekcija, ali Salah i društvo imaju ulogu favorita, posebno zbog činjenice da će igrati pred desetinama hiljada svojih navijača.

Upravo iz Kaira tri sata prije početka meča (u 21h počinje, op.a) stiže fotografija sa stadiona koji je već sada dobro popunjen i čini se da će biti više ljudi nego što stadion ima kapacitet kada krene susret.

Napomena: Desnim klikom na fotografiju izaberite "open image in new tab"

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi