Jeste li vidjeli reakciju Vahida Halilhodžića nakon pobjede?
Vahine gestikulacije po okončanju utakmice jasan su dokaz koliko mu je značila prva pobjeda na klupi Nantesa

Velike emocije

Jeste li vidjeli reakciju Vahida Halilhodžića nakon pobjede?

Proslavljeni bh. stručnjak Vahid Halilhodžić je u subotu upisao prvu pobjedu na klupi Nantesa, koji je preuzeo prije dvije sedmice.

Njegov klub je razbio Toulouse rezultatom 4:0 i tako se približio sigurnoj zoni, za kojom sada zaostaje samo jedan bod.

Koliko je Halilhodžiću značila pobjeda nad Toulouseom dovoljno govori reakcija nakon posljednjeg sudijskog zvižduka, koja je oduševila sve navijače Nantesa.

Inače, Halilhodžić je igračka legenda Nantesa za koji je postigao čak 112 golova na 192 utakmice, te bio član generacije koja je 1983. godine osvojila francusku ligu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Za Halilhodžića je utakmica na Stade de la Beaujoireu bila prva nakon 32 godine, pa je jasno koliko emocija je bilo prisutno.

Top Komentari

Mr.Balboa
Bravo Vaha majstore,kao sto rekoh treba tebi vremena da poslozis stvari ;)
22 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi