Ni Vaha ih ne smiruje: Navijači Nantesa predsjedniku Kiti poslali jasnu poruku
Posljednju titulu prvaka Francuske Nantes je osvojio 2001. godine. Nakon toga su uslijedile godine velike krize, igranje u niželigaškom društvu i dolaskom Kite se ništa ne mijenja na bolje (Foto: EPA)

Nezdovoljstvo među pristalicama Kanarinaca

Ni Vaha ih ne smiruje: Navijači Nantesa predsjedniku Kiti poslali jasnu poruku

M. Šljivak

Vahid Halilhodžić jučer je upisao prvu pobjedu na klupi Nantesa.

Bh. stručnjak je u prvoj domaćoj utakmici vodio Kanarince do pobjede od 4:0 nad Toulouseom, te je barem malo umirio navijače ovog tima.

Najvatrenije pristalice Nantesa veoma su ljute na predsjednika Waldemara Kitu. Smatraju da je unazadio klub svojim vođenjem i sinoć nisu navijali 11 minuta, a istakli su i transparent.

"Šutimo 11 minuta zbog 11 godina nesposobnosti"...

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Poruka Kiti je sasvim jasna i navijači Nantesa očigledno ne žele da svoj tim i u narednim godinama gledaju u borbi za opstanak ili u drugoligaškom takmičenju.

Nantes je trenutno na 18. mjestu Ligue 1 sa devet osvojenih bodova iz 10 odigranih susreta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi