Jesu li Vatreni podcijenjeni? Kladionice ne vjeruju da će Hrvatska biti prvak svijeta

Najviša kvota na naše susjede

Jesu li Vatreni podcijenjeni? Kladionice ne vjeruju da će Hrvatska biti prvak svijeta

Za dva dana počinje rasplet na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Kome će opanci, a kome obojci, vidjet ćemo u narednoj sedmici.

Hrvatska, Belgija, Francuska ili Engleska - kladionice kažu Francuska. MOZZART nudi koeficijent od 2,90 da će Trikolori postati prvaci svijeta iako će već u polufinalu imati ekstremno težak zadatak jer igraju protiv Belgije.

Naredni favorit po pomenutoj kladionici je upravo Belgija na koju je kvota 3,65, a dalje slijedi Gordi Albion (4,00) i Hrvatska (5,00).

Kada su u pitanju polufinalne utakmice, MOZZART smatra da su Francuzi blagi favoriti protiv Belgije sa kvotom 2,55, dok je na Crvene đavole koeficijent 2,85. Hrvatska je u podređenom polužaju protiv Engleske jer je kvota na nju 3,40, a na ekipu Garetha Southgatea 2,40.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, prvi meč igraju Francuska i Belgija u utorak od 20.00 sati, dok će Hrvati i Englezi na teren sutradan u istom terminu.

Top Komentari

protiv modernog fudbala
realno i 5.je visoka
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi