"Kad smo zaustavili Messija, zaustavit ćemo i Hazarda"

Lucas Hernandez optimista

"Kad smo zaustavili Messija, zaustavit ćemo i Hazarda"

Francuski reprezentativac Lucas Hernandez najavio je predstojeću polufinalnu utakmicu protiv Belgije, koju mnogi smatraju i finalom prije finala.

Prema njegovim riječima, Francuska ima realne šanse da se domogne Moskve, a ni Hazard nije neko koga bi se njegovi saigrači trebali previše uplašiti.

"Ako smo mogli zaustaviti Lea Messija, zaustavit ćemo i Edena Hazarda. On je najbolji fudbaler na svijetu, a protiv nas nije dotakao loptu", rekao je Hernandez, te nastavio:

"Naš san je da postanemo prvaci svijeta, a sada smo bliže nego ikada. Imamo sjajnu generaciju, ambiciozni smo i zanima nas samo trofej. Znamo da je sve moguće, dvije su utakmice do kraja ali borit ćemo se kao lavovi".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Belgija i Francuska će svoj polufinalni meč igrati u utorak u St. Petersburgu od 20 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi