Jezive scene iz bolnice pokazuju ozbiljnost povreda trenera Bešiktaša
Fener će sigurno biti žestoko kažnjen nakon svega što se dešavalo

Guneš pogođen sa tribina

Jezive scene iz bolnice pokazuju ozbiljnost povreda trenera Bešiktaša

M. Šljivak

Revanš meč polufinala turskog Kupa između istanbulskih rivala Fenerbahčea i Bešiktaša prekinut je zbog skandaloznog ponašanja domaćih navijača.

Navijači Fenera su tvrdim predmetom pogodili u glavu trenera Bešiktaša Šenola Guneša, koji je zatim hitno prebačen u bolnicu, a utakmica je prekinuta.

Snimak iz bolnice jasno pokazuje da se radilo o veoma ozbiljnom udarci. Guneš gotovo da nije znao gdje se nalazi, a snimci povrijeđenog trenera istanbulskog tima obišli su svijet.

Također, treba istaći da je do sukoba između članova ovih ekipa došlo i u tunelu. Palo je nekoliko žestokih udaraca i sigurno je da će Fudbalski savez Turske itekako imati posla sa kažnjavanjem vinovnika ovih događaja.

Scene sa terena, tunela i bolnice su zaista jezive i nešto je što se nikako ne treba dešavati na sportskim terenima.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi