Joachim Adukor i naredne sezone u Premijer ligi?

Da li će doći do transfera?

Joachim Adukor i naredne sezone u Premijer ligi?

S. Mlaćo

Slavilo se sinoć u Mostaru. Velež je slavio u Visokom 2:0, te ovjerio titulu prvaka kolo prije kraja sezone u Prvoj ligi FBiH.

Rođeni će pehar prvaka podići u subotu protiv Igmana, a već sada je jasno da će doživjeti određene promjene u igračko kadru.

Mostarcima su svakako pojačanja potrebna ukoliko ne žele da samo jednu sezonu 'plešu' u elitnom rangu. Jučer su se pojavile informacije kako je blizu odlaska u redove novog-starog premijerligaša desni bek Željezničara Siniša Stevanović.

Danas se pojavila nova informacija, a odnosi se na još jedan dolazak iz Sarajeva, ovaj put iz Željinog ljutog rivala FK Sarajevo. Radi se o internacionalcu iz Gane Joachimu Adukoru koji je na zimu odbio produžiti saradnju sa bordom timom, te je zbog toga ispao iz kombinacija Husrefa Musemića.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Adukor je tako postao slobodan nogometaš, a da li ćemo ga gledati u Premijer ligi i naredne sezone ostaje nam da vidimo.

Bilo kako bilo, sigurno bi bio veliko pojačanje za Mostarce.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Babo
Pametan čovjek ode iz trenutnog prvaka u sljedećeg
0 12
VelaHavle
A budale frajera
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi