Pred Joachimom Loewom potpuno iznenađujući angažman

Bivši trener Njemačke

Pred Joachimom Loewom potpuno iznenađujući angažman

Admin Čaušević

Joachim Loew je bez posla nakon što je ljetos poslije 15-ak godina napustio klupu reprezentacije Njemačke. 

Prema navodima inostranih medija Loew bi mogao realizovati iznenađujući trenerski angažman i to u Tursku.

Nakon serije loših rezultata Fenerbache traži novog trenera, a klupski predsjednik Ali Koc je ubijeđen da može angažovati Loewa.

Ovaj 61-godišnjak nikad nije krio želju da bi volio raditi u Turskoj, itekakako cijeni Fenerbache i sviđa mi su život u Istanbulu što će pokušati iskoristiti u najpopularnijem turskom klubu.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Koc je ubijeđen da će moći dovesti bivšeg trenera reprezentacije Njemačke, a dodatni adut mu je Mesut Ozil s kojim bi Loew volio sarađivati.

Inače, Nijemac je u prošlosti već sjedio na klupi Fenerbachea, bilo je to u sezoni 1998/1999. U Turskoj je vodio još Adanaspor.

Top Komentari

CrveniKakanj
Galatasaray je najpopularniji klub u Turskoj.
1 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi