Laportu jutros ispred kluba dočekali navijači i dali su mu jasnu poruku

Žele da Koeman dobije otkaz

Laportu jutros ispred kluba dočekali navijači i dali su mu jasnu poruku

E. Čaušević

U Barceloni već nekoliko mjeseci vlada poprilično turbulentna situacija.

Joan Laporta je izabran za novog predsjenika prije nekoliko mjeseci, a dočekala ga je očajna finansijska situacija koju je koliko-toliko uspio da riješi do početka nove sezone.

Međutim, u klubu se nisu previše bavili igračkim kadrom ovog ljeta što se itekako osjeti na rezultatima.

Barcelona ne bilježi rezultate koji se očekuju, a upravo zbog toga na velikom udaru kritika našao se trener Ronald Koeman koji će najvjerovatnije dobiti otkaz u narednim danima.

Koeman je imao podršku Laporte, ali čini se da ju je izgubio nakon što je katalonski klub u srijedu poražen u gostima kod Benfice sa 3:0.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Laporta je i jutros došao u klupske prostorije, a kada je izašao vani dočekala ga je grupa navijača koji su ga pozdravili, ali onda počeli skandirati: "Otpustite Koemana".

Španski mediji pišu da je otkaz Koemanu već spreman i da će se on desiti nakon sutrašnje utakmice u Madridu protiv Atletica.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...odlaskom Koemana se nece nista promijeniti sto se tice igre...ekipa je limitirana,nema kvaliteta...sljedeci trener,ma ko on bio,trajat ce nekoliko utakmica prije nego sto pocnu traziti i njegovu smjenu...uskoro ocekujem i da traze smjenu Laporte,a prizivali su ga kao spasitelja.
4 11
bazaorao
10 navijaca isto tako kad izvjštavaju o Slobodi
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije