6

Komentari (6)

ubnt2
@ubnt O čemu ti pričaš LEGENDO????'? Odakle vam to da protiv Barcelone nije dosuđen penal 2 godine, pa de molim te legendo, mi se čitavom svijetu predstavljamo ko papčine, glupani ...Balkan prostor, bez činjenica iznositi zaključke i dokaza, pa to samo može bolesni Bošnjo....Što kažeš, Barceloni je penal (protiv njih) ove sezone sviran 3-4 puta:Espanyol, Viktoria, Real, a Barceloni je dosuđen ukupno jedan penal ove sezone, i to ne samo ove, već maltene evo sad će godinu dana otkad imaju samo 2 penala, to nije pljačka, ma ja, bitno je samo da se protiv Barcelone "ne svira" penal a to što se njima također ne svira hebo to.Prošle sezone momak protiv levantea nekog sudili 3 penala za Levante, 3 na jednom meču, eto ja ti nabojao 5-6, gdje su oni što ja ne znam ili ne pamtim, a ti reče 2 godine niko protiv njih nije dosudio penal...Hhahaha majko moja, zavist je čudo, nemoj bolan, budi realan, bez mržnje realno govori i prosuđuj, nema veze što navijaš za Real, budi REALan.
ubnt
2 godine nije dosuđen penal protiv njih, niti su dobili crveni karton. prevaranti iz katalonije,
atomskimrav
Treba ova ****a poslat u nizi rang, ionako su duzni i Bogu i narodu, a i dalje jedu ****a na raznim poljima. Jbg zna se desiti da ti je svak kriv za tvoje probleme.
ubnt2
atomski glupan a ne mrav, prvo njih Tebas proziva a Laporta se brani, ne pratiš situaciju ali kakiš parekselans kako se kaže.Šta je i ko je kriv? Ko kaže da je kriv? Ako je on došao na poziciju predsjednika 2021 ne znači da ih je on zavalio..
atomskimrav
Vidi se da si na nivou amebe, vrijedas a tebi licno nisam nista rekao, ocigledno je da nemas konkretan argument. A sto se tice ovoga svi su krivi dok se ne dokaze suprotno, pa tako i ovi imbecili koji su duzni milijardu i pol, a kukaju kako ne mogu registrovati Messija onomad kad je bilo. İ jos da se nadovezem ocigledno da nesto ima, jer digla se velika prasina i nisam rekao da je Laporta tad bio predsjednik,a i boli me briga ko je bio
ubnt2
Ja na nivou amebe a ti kažeš nije me briga, mislim ne možeš pratit Barcu, kritIkavat ih i ne znat određene stvari, onda se nemoj ni javljati po tom pitanju jer upravo si gore napisao da je Laportin problem u smislu da je on to napravio, a čovjek ni kriv ni dužan rješava tuđe greške u deficitu.Izvinjavam se na uvredama, oprosti, ali gluposti pišeš, i za kraj nisu više duzni milijardu i po, to je bilo prije 1,5 godinu, svelo se to na minimum.Oprosti druže još jednom, izvini ali naravno nemam ništa protiv tebe ali morao sam malo grublje, jbg ponese..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.