5

Komentari (5)

ubnt
Navijam za Real , ali ne svidja mi se ovo sto se desava Barceloni . Bez jake Barce nema niti jakog Reala . Sjecam se prije 10tak godina kada su gazili sve redom , koliko je truda Real ulozio i novca da im se priblize . Doslo je 7,8 igraca za dvije tri godine . Kostali su bogatstvo . Zadnju deceniju su pokorili Evropu nadmecuci se jedni protiv drugih . Ostatak Evrope je bio smijesan .
Mele
Barselona je ponos Catalonije, nebi to navijaci dali da propadne u konkurs, ali dug je sve veci, bice sve teze i teze, nema vise prihoda od pola milijarde eura, jos ispadose iz lige prvaka. a za ovo ako bi Real doveo obojicu, onda do 2030 bi skoro sve osvojili kao Bayern sto tadi u Njemackoj vec 10 godina.
Benz
Hahaha...kakav plan.. ko Pera Kojot Supergenije
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.