Stari šmeker i zavodnik: Laporta iznenadio Gundoganovu suprugu, ona ga zagrlila od oduševljenja

Ilkay je sve to posmatrao sa strane

Stari šmeker i zavodnik: Laporta iznenadio Gundoganovu suprugu, ona ga zagrlila od oduševljenja

Endin Čaušević

Ilkay Gundogan danas je zvanično predstavljen kao novi fudbaler Barcelone u koju je stigao iz Manchester Cityja. Međutim, pažnju je ukrao Joan Laporta koji je pokazao kakav je džentlmen i zavodnik jer je uspio da oduševi i ostavi bez teksta Gundoganovu suprugu Saru zbog čega je od nje dobio zagrljaj.

Gundogan je nakon sedam godina napusti Manchester City i to nakon sezone iz snova jer je s Građanima osvojio trostruku krunu, a sigurno da se tu ističe trofej Lige prvaka.

No, njemački reprezentativac odlučio je da je vrijeme za novi izazov, te je prihvatio ponudu Barcelone. Gundogan je s Kataloncima potpisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost da saradnju produži na još godinu dana.

Danas mu je Barcelona priredila zvanično predstavljanje i fotografisanje u prostorijama kluba, a Gundogana je španskoj javnosti predstavio Joan Laporta.

Predsjednik Barcelone uspio je da se nađe u centru pažnje jer je pokazao svima kakav je džetlmen. On je došao pred novinare s tortom u rukama i mnogima na prvu nije bilo jasno šta se dešava.

Oglasi

Međutim, tada je počeo pjevati rođendansku pjesmu i okrenuo se ka Gundoganovoj ženi Sari koja nije mogla sakriti koliko je iznenađena i oduševljenja potezom predsjednika Barcelone.

Naime, Sara danas slavi svoj 28. rođendan, a stari šmeker Laporta je to saznao i odlučio je prije početka press konferencije da dođe s tortom i otpjeva Sari rođendansku pjesmu.

Gundoganova žena je s oduševljenjem gledala šta Laporta radi, a na kraju ga je "nagradila" sa zagrljajem.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Njemački reprezentativac se za to vrijeme smješkao i prati šta Laporta radi, a sigurno da je i Gundoganu postalo jasno da je Laporta stari zavodnik i džentlmen, no potez koji je napravio je svakako za pohvalu.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi