Cancelo je prilikom ulaska na Etihad najbolje pokazao šta misli o Manchester Citjyu

Otišao je zbog Guardiole

Cancelo je prilikom ulaska na Etihad najbolje pokazao šta misli o Manchester Citjyu

Admin Čaušević

Joao Cancelo se u utorak navečer vratio na Etihad, prvi put nakon što je zimus napustio Građane i stigao na posudbu u Bayern do krjaa sezone s opcijom otkupa ugovora. 

Poznato je da je Cancelo prvaka Engleske napustio zbog neslaganja za Pepom Guardiolom, a njegova situacija se nije previše promijenila i u Bayernu.

Iskusni Portugalac uglavnom priliku za igru čeka sa klupe. Tako je bilo kada je na klupi sjedio Julian Nagelsmann, a tako je i sada kada ekipu vodi Thomas Tuchel.

Uoči same utakmice protiv kluba s kojim ima ugovor viđena je zanimljiva scena nastala prilkom Cancelovog ulaska na Etihad stadion.

Naime, Portugalac je jednim potezom pokazao veliko poštovanje prema Manchester Cityju.

Cancelo je samo potvrdio glasine da je Guardiola krivac zašto je otišao sa Etihada i da to nema nikakve veze sa Cityjem u globalu.

Oglasi

Nakon što je prošao ulazna vrata i pozdravio se sa fotografima, odlični bek se našao ispred grba Manchester Cityja, ali se snašao i vješto izbjegao da nagazi emblem kluba s kojim ima ugovor do čak 2027. godine.

Nedavno se pisalo i da je Cancelo prvi pobunjenik u Bayernovoj svlačionici te da Tuchel ne zna šta da radi sa ovim 28-godišnjakom.

Hasan Salihamidžić je pokazao određenu dozu razumjevanja kazavši da je su frustracije što ne igra sasvim očekivane i to nakon što je Cancelo odlučio da se ne pozdravi sa navijačima poslije trijumfa nad Borussijom.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Inače, u posljednjem ligaškom duelu Cancelo je bio starter u pobjedi nad Freiburgom, dok bi se protiv Cityja opet vratio na klupu.

Dobio je šansu u posljednjih 10-ak minuta, međutim nije pomogao previše svom timu koji je na kraju izgubio sa ubjedljivih 3:0.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bk123
Koja glupost...znači ovi timovi sami sebe ne poštuju jer ambleme il grb stavljaju na tepih,travu il neznam šta pa bi se ko to trebalo preskočit,preleti neznam ni ja šta...Al bas glupost
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi