Sarri: Zaista mi se sviđa Paul Pogba, ali je on igrač Manchester Uniteda

Poručio da on nije sportski direktor

Sarri: Zaista mi se sviđa Paul Pogba, ali je on igrač Manchester Uniteda

E. Čaušević

Trener Juventusa, Maurizio Sarri, govorio je danas o planovima Juventusa za novu sezonu u kojoj se mnogo očekuje.

Sarri je preuzeo klupu Stare dame nakon što je na kraju prošle sezone odlučeno da Max Allegri neće ostati trener Juventusa. Pred Sarrijem je sigurno veliki pritisak jer se očekuje da Juve u narednoj sezoni konačno osvoji Ligu prvaka.

Juventus je bio aktivan u dosadašnjem dijelu prelaznog roka, a jučer je potvrđeno da je novi igrač ovog tima Matthijs de Ligt. No, špekuliše se da transfer rok još uvijek nije završen za prvaka Italije, te se ponovo priča da bi se Paul Pogba mogao vratiti.

Sarri je na današnjoj press konferenciji pričao o francuskom veznjaku i priznao da mu se Pogba itekako sviđa kao fudbaler, ali da on nije sportski direktor Juventusa i ne zna šta se dešava oko dolazaka i odlazaka iz kluba.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Zaista mi se sviđa Pogba, ali on je igrač Manchester Uniteda. Nisam sportski direktor i ne znam kakva je tu situacija", rekao je Sarri.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi