Alkohol, nargila i partijanje: Ispao iz Lige prvaka pa otišao na zabavu

Hoće li mu navijači oprostiti?

Alkohol, nargila i partijanje: Ispao iz Lige prvaka pa otišao na zabavu

Eldar Ganibegović

Atletico Madrid se prije dvije noći remijem protiv Bayer Leverkusena oprostio od Lige prvaka za ovu sezonu. Nakon utakmice se jedan igrač Jorgandžija odlučio opustiti i otići na zabavu. Hoće li mu navijači oprostiti?

U petom kolu grupne faze Lige prvaka Atletico Madrid je u nevjerovatnoj utakmici s dramatičnim krajem remizirao protiv Leverkusena 2:2.

Tim rezultatom momčad Diega Simeonea lišena je svake šanse za prolazak u sljedeći krug. Nije za to mnogo mario Joao Felix koji se odmah nakon utakmice zaputio na rođendan svoje djevojke. 

Kako pišu "AS" i "Okdiario", 22-godišnji fudbaler se samo nekoliko sati nakon utakmice protiv Bayera pridružio svojoj partnerici Magui Corceiro na proslavi njenog dvadesetog rođendana.

Felix je konzumirao alkohol, pušio nargilu i kuglao, što se naravno nije svidjelo čelnim ljudima Atletico Madrida. Španski mediji opisali su mladog Portugalca kao nepromišljenog momka koji je samo dobar zabavljač.

Joao Felix došao je u Atletico Madrid 2019. godine iz lisabonske Benfice za gotovo 130 miliona eura čime je postao najskuplje pojačanje u historiji kluba.

Transakcija 22-godišnjeg napadača smjestila ga je na peto mjesto u kategoriji najskupljih transfera u historiji fudbala. Portugalac je do sada odigrao 125 utakmica za Atletico u kojima je postigao samo 29 golova i dodao 18 asistencija, dok je ove sezone bez gola. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Igrač je u spomenutoj utakmici protiv Bayera mogao zabiti prvi ovosezonski pogodak, ali ga je u tome spriječio Yannick Carrasco.

Top Komentari

DamirT
I sta treba zivot da mu stane jer su ispali? Ne opravdavam nargilu i alkohol, ali brate dragi i navijaci pretjeruju. Ocekuju da igraci samo idu na trening, utakmice i kuci da budu
4 0
denimen9
Pjanić likes this
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti